Produkter


Antihalksockan ”SÄKER”

Förhindrar fallolyckor. Trygghet och komfort med antihalksockan ”SÄKER”. Kvalitetstestad hos: Textil & Läderlaboratoriet Stockholm AB.

När äldre faller och skadar sig blir följderna ofta allvarliga och många tvingas söka sjukhusvård. De flesta olycksfall inträffar inomhus, i den egna bostaden. Fallskador är den vanligaste olycksorsaken bland äldre. På sjukhus och äldreboende där man använder halksockor, minskar fallolyckorna radikalt.

Antihalksockan ”SÄKER” har tagits fram för de personer som gärna vill gå omkring i strumplästen. Dessa antihalksockor för vuxna minskar effektivt risken att halka omkull på hala golv. ”SÄKER”-sockan har antihalk-stjärnor under hela foten. Dessa halksockor har en frottésula av 100% bomull mot foten och en mjuk och vid krage – högsta komfort för alla med känsliga fötter och/eller bredare vrister. Våra antihalksockor tvättas i 40 grader.

Halksockor är även bra att ha på fötterna vid vävning för att inte slinta på tramporna. Vi får även info från kunder som tycker halksockor är bra vid vattengympa.

Antihalksockan ”SÄKER” är varm och skön att ha på sig i sängen och dessutom kan man tryggt gå på toa på natten utan att riskera att halka omkull.

Personal på äldreboende rekommenderar halksockor till de boende. Även många sjukhus använder halksockor för inneliggande patienter.

Antihalksockan ”SÄKER” prisas av flera av våra kunder som marknadens, i deras tycke, bästa halksocka.

Kvalitet: 75% bomull, 25% polyamid
Storlek: 36-39, 40-44 och 45-48
Färger: marinblå och mellangrå
Pris: 85:-/par

Ankelsockan ”VID”

Öka ditt välbefinnande med ankelsockan ”VID”, sockan utan gummiresår.

De problem som personer med breda anklar eller cirkulationsproblem upplever i och med att deras ankelsockor sitter för hårt, kan nu vara ett minne blott.

Ankelsockan ”VID” ger en möjlighet för alla att bära en skön socka som inte ger några ”resårmärken” på benet.
Sockan har en specialstickning som gör att den utan att sitta åt med gummiresår ändå sitter lika snyggt på benet som en socka med vanlig gummiresår. Diabetessockan ”VID” fungerar bäst i välsittande skor – undvik däremot stövlar och skor som glappar. Sockan har dessutom en speciell vriststickning för bättre komfort. Handkettlad tåsöm (helt platt söm) ger maximal bekvämlighet med denna socka.

Kvalitet: 80% bomull, 15% polyamid, 5% elastan
Storlek: 36-39, 40-44 och 45-48
Färger: vit, beige, ljusgrå, svart och marinblå.
Pris: 49:-/parSpeciell vriststickning förhindrar veckbildning.